By P Web Design Company

  • image
  • image

prod serres

Wanneer u kiest voor een serre, veranda of terrasoverkapping van Geveltrend, dan kiest u voor degelijkheid met oog voor omgeving, detail en vormgeving.

Op de grens van uw woning en uw tuin is veel ruimte om uw woongenot te vergroten. Geveltrend brengt uw woonkamer naar buiten en haalt uw tuin naar binnen. Met een veranda aan uw huis geniet u langer van zomer en nazomerse avonden.

serresserresserresserresserres

Hoe die extra leefruimte eruit zal gaan zien? Samen bekijken we eerst uitgebreid uw huis om de mogelijkheden te bepalen. Reken maar dat onze vakmensen veel meer mogelijkheden ontdekken dan waaraan u ooit zou hebben gedacht!

Hoogontwikkelde aluminium en kunststof profieltechnieken in vele vormen en kleuren zorgen voor ijzersterke, functionele en esthetische schoonheid, zelfs op de moeilijkste plekken. We maken in onze fabriek precies op maat en ter plaatse worden nog perfect hang- en sluitwerk en de modernste glastechnieken toegepast. Geveltrend staat dus garant voor een serre, veranda of terrasoverkapping, waarin u zich thuis voelt.

Voor meer informatie kunt u ons bellen, uw vraag mailen of langs komen. Naar het contactformulier